Tietosuojaseloste

Päivitetty viimeksi: 17.1.2024

Tämä tietosuojaseloste kuvaa, miten ICT Markkinointimediat Oy:n omistama verkkosivusto www.ictmedia.fi käsittelee käyttäjien tietoja. Sivusto ei kerää mitään henkilökohtaisia tietoja käyttäjistä, ja se on suunniteltu kunnioittamaan yksityisyyttä ja tietosuojaa.

1. Rekisterinpitäjä

ICT Markkinointimediat Oy

Y-tunnus: 2748052-6

Osoite: Metsäkorventie 1, 08500 LOHJA

Yhteyshenkilö: Joonas Hyytiäinen

Sähköposti: joonas.hyytiainen@ictmedia.fi

Puhelin: 0449820840

2. Kerätyt tiedot

Sivustomme ei kerää automaattisesti mitään henkilökohtaisia tietoja käyttäjistä. Emme käytä evästeitä tai muita seurantatyökaluja seurataksemme yksittäisiä käyttäjiä.

3. Käyttötarkoitus

Sivuston käyttötarkoitus on tarjota tietoa ICT Markkinointimediat Oyn palveluista. Emme käsittele henkilötietoja sivuston kautta, eikä sivusto ole suunniteltu liiketoiminnan edistämiseksi henkilökohtaisten tietojen avulla.

4. Kolmansien osapuolten palvelut

Sivusto ei käytä kolmansien osapuolten palveluita tai työkaluja, jotka voisivat kerätä henkilökohtaisia tietoja käyttäjistä.

5. Tietoturva

Vaikka sivusto ei kerää henkilökohtaisia tietoja, noudatamme asianmukaisia tietoturvakäytäntöjä varmistaaksemme sivuston turvallisuuden. Kaikki mahdolliset turvallisuutta koskevat kysymykset voi osoittaa yllä mainitulle yhteyshenkilölle.

6. Käyttäjien oikeudet

Koska sivusto ei kerää henkilökohtaisia tietoja, käyttäjillä ei ole tietosuoja-asetuksen mukaisia oikeuksia tietojensa suhteen sivuston kautta. Mikäli käyttäjällä on kysyttävää tai huolenaiheita tietosuojasta, hän voi ottaa yhteyttä yllä mainittuun yhteyshenkilöön.

7. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen ilmoittamalla muutoksista tällä sivustolla. On suositeltavaa tarkistaa tietosuojaseloste säännöllisesti mahdollisten päivitysten varalta.

Tämä tietosuojaseloste on voimassa 17.1.2024 lähtien.

Viimeisin päivitys: 17.1.2024